THANK YOU FOR COMMENTS FROM ALL OF YOU !

Faleminderit për komentet nga të gjithë ju !
Jam
ë mirënjohës për mbështetjën e juaj miqë të nderuar... !

PROF. DR. SHEFGET AVDUSH EMİNİ - Some Art Work and Activite

Shefqet Avdush Emini - Colony in Prishtina, Kosovo

 

Artist: Shefqet Avdush Emini - Simposium in Konya,Turkey 2012

Perduti nel colore- Shefqet Avdush Emini by f.fiorellino

 

 

 

 

 

 

 

Symposiumi ne Russi ne vitin 2013

 

your profile photo

Shefqet Avdush Emini SHOQERIS SONE I DUHEN VETEM NJERZIT E SINQERTE SIQ JENI JU !!! KJO ESHTE E KJARTE QE KATEERI I JUAJ ESHTE I FORTE DHE ME PLOT BESIM NE VETVETEN E KRIMTARIN TENDE ! TE PERSHENDES NGA HOLANDA

Laura Siner Brahimi's profile photo

Laura Siner Brahimi Të jam mirënjohëse për vërtetësinë që e thoni për tiparet e mija. E dua të vërtetë të vërtetën në art ky është njeriu dhe identiteti tij 
Shikoja pikturën e di çfarë bartë në vete 
Jeni i pasur në shpirt dhe me vlera të larta njerëzore Shefqet

 

Comments


Comments

Comments


Ky është djali i madh i dajes tim. Shaban Mehmeti

Ky është djali i dajes tim, jemi rritur së bashku si femi.

 

COMNT NGA ADEM GASHI

COMNT NGA NJAZI QORROLLI

 

 
INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN KUWAIT
INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN KUWAIT
INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN KONYA, TURKEY
INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN KONYA, TURKEY
INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN KONYA, TURKEY
INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN CESME, IZMIR, TURKEY

INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN KONYA, TURKEY

INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN KONYA, TURKEY

INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN KONYA, TURKEY

INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN KONYA, TURKEY

INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN KONYA, TURKEY
HOLLAND

VIDEO FROM: SELCIK ELLI ARTIST FROM TURKEY
 

Ky është Afrimi djali i dajes tim profesor i edukates fizike !

 
 

 

 

         

Make a free website with Yola